Magneziu Citrat + Vitamina D3 + K2
compare_arrows0
În Stoc
Magneziu Citrat + Vitamina D3, K2 si B6 Essence 90 tablete
Magneziu Citrat + Vitamina D3, K2 si B6 Essence 90 tablete

  Magneziu Citrat + Vitamina D3, K2 si B6 Essence 90 tablete


  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  0 opinii
  43,00 Lei
  chat
  remove_circle_outlineadd_circle_outline

  Magneziu + Vitamina D3, K2 si B6, 90 tablete, Essence

  Magneziu + D3K2 + B6 este o combinatie de ingrediente esentiale pentru corpul uman. Magneziul este unul dintre cationii cheie intracelulari care activeaza peste 300 de enzime. Vitamina B6 are, de asemenea, o semnificatie biologica, actionand ca o coenzima pentru a accelera diverse conversii (de exemplu, catalizeaza transaminazele diferitilor aminoacizi sau are un efect asupra transformarilor triptofanului). Vitamina D si vitamina K apartin grupului de vitamine solubile in grasimi. Vitamina D este responsabila de metabolismul calciului si fosfatului si de metabolismul osos. Continutul de vitamina K este legat de echilibrul de calciu al organismului. Forma de vitamina D3 (colecalciferol) impreuna cu vitamina K sunt necesare pentru sinteza osteocalcinei la osteoblaste.

  Actiunea componentelor individuale ale produsului Magneziu + D3K2 + B6:

  Magneziu

  Magneziul contribuie la reducerea oboselii si la mentinerea metabolismului energetic normal. De asemenea, ajuta la mentinerea echilibrului electrolitului si a functiilor psihologice normale. Important de mentionat, acest mineral ajuta la buna functionare a sistemului nervos si a muschilor si la sinteza adecvata a proteinei. Magneziul joaca un rol in procesul diviziunii celulare si, de asemenea, ajuta la mentinerea oaselor si a dintilor sanatosi.

  Vitamina B6

  Vitamina B6 ajuta la buna functionare a sistemului nervos si imunitar, precum si la sinteza adecvata a cisteinei si la producerea de globule rosii. Contribuie la mentinerea metabolismului energetic normal, precum si la metabolismul proteinelor si glicogenului. Aceasta vitamina ajuta la mentinerea metabolismului normal al homocisteinei si a functiei psihologice normale. Vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii si la reglarea activitatii hormonale.

  Vitamina D

  Vitamina D ajuta la absorbtia / utilizarea corecta a calciului si fosforului si la buna functionare a muschilor si a sistemului imunitar. Participa la procesul de diviziune celulara. Vitamina D ajuta, de asemenea, la mentinerea nivelului normal de calciu din sange si la mentinerea oaselor si a dintilor sanatosi.

  Vitamina K

  Vitamina K contribuie la coagularea normala a sangelui si ajuta la mentinerea oaselor sanatoase.

  Produsul Magneziu + D3K2 + B6 este o propunere excelenta care va poate completa dieta zilnica daca sunteti in cautarea unui suport sub forma de magneziu si vitamine: B6, D3 si K2!


  Mod de administrare

  2 tablete pe zi, in timpul mesei sau dupa masa, cu suficient lichid.


  Valoarea nutritionala / Informatii nutritionale: Per 2 tablete % VNR *
  Magneziu    200 mg    53%
  Vitamina B6    2 mg    143%
  Vitamina K    75 pg    100%
  Vitamina D    50 ug    1000%

  Ingrediente: magneziu (citrat de magneziu), agenti de aglomerare (celuloza microcristalina, amidon), vitamina D3 (colecalciferol), agenti anti-coagulare (dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi), vitamina K2 (MK-7) (menaquinona-7), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina).