Termeni si conditii
compare_arrows0

Termeni si conditii

Bine ai venit la Vitalvit, magazin de suplimente pentru sportivi și persoane active!


Pentru a-ți oferi cea mai bună experiență, utilizarea site-ului www.vitalvit.ro (denumit în continuare „Site”)este supusă unor termeni și condiții, detaliate mai jos. Continuarea navigării pe site presupune acceptul tău față de aceste condiții.

Site-ul www.vitalvit.ro, cât și magazinul fizic Vitalvit (situat în Piața Ferdinand I, nr. 3, Oradea) este proprietatea societății SC VITALVIT SRL.


Date de identificare

Vitalvit este denumirea comercială a SC VITALVIT S.R.L., cu sediul pe strada Valea Frumoasa, nr. 55 Oradea, județul Bihor, România, având numărul de ordine în Registrul Comerțului J05/145/2003, cod unic de înregistrare fiscală RO 15895222.


Serviciile oferite


Vitalvit – suplimente nutritive, împreună cu site-ul www.vitalvit.ro, este un magazin ce ofera suplimente pentru sportivi, produse alimentare din categoriamâncare sănătoasă și bio, articole și echipamente sportive.


Plăți și livrare


Asigurăm ambalarea corespunzătoare a produselor, alături de documentele însoțitoare (factură fiscală, documente de livrare). Livrarea produselor se face prin curier rapid, pe teritoriul României.

După predarea coletului înspre curier, acesta se face responsabil pentru livrarea produselor în stare optimă.

Utilizatorilor le revine obligația de a se asigura că datele personale pe baza cărora se va face livrarea sunt corecte.


Prețul final plătit este format din prețul afișat pe site și eventualele cheltuieli de expediție.

Modalitatea de plată este în numerar, la ridicarea coletului.


Pentru comenzile cu valoare mai mică de 150 de lei, taxa de transport este de 22 lei.

Comenzile cu valori de peste 150 de lei beneficiază de transport gratuit.


Drepturi de autor


Conținutul pus la dispoziție pe site, inclusiv, dar fără a se limita doar la text, grafică, logo este proprietatea Vitalvit sau a furnizorilor de produse și sunt protejate de legile internaționale privind drepturile de autor.

Informațiile sunt create cu scopul de a ajuta în alegerea suplimentelor nutritive potrivite nevoilor și a informa cu privire la recomandările de administrare. Nu este permisă reproducerea conținutului în scop comercial.


Comentariile sunt proprietatea intelectuală a utilizatorilor. Totuși acestea pot fi folosite de către Vitalvit, în scop de promovare.Review-uri și întrebări


Opinia ta și eventualele nelămuriri sunt importante pentru noi. De aceea îți oferim posibilitatea de a posta recenzii sau întrebări referitoare la produsele pe care le comercializăm. Este necesar ca întregul conținut al recenzieisă nu fie ilegal, obscen, amenințător sau defaimător, să nu conțină spam, reclame sau mesaje comerciale nesolicitate. Totodată ne rezervăm dreptul, dar nu și obligația, de a a sterge sau a edita comentarii care nu respectă aceste reguli.


Drepturi și obligații


Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile, cât și informațiile prezentate pe site, atunci când considerăm acest lucru necesar, fără o notificare prealabilă.


Ca și utilizator, ai obligația de a păstra confidențialitatea contului de client și de a te asigura de faptul că datele personale furnizate în vederea livrării produselor sunt corecte. Noi ne vom asuma păstrarea confidențialității datelor. Datele transmise către curierul care va efectua livrarea sunt: nume, adresă de livrare și număr de telefon.

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele evenimente care pot apărea în cazul înstrăinării parolei și a contului personal, sau a datelor de livrare incomplete.


De asemenea, nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele efecte nedorite, apărute ca urmare a nerespectării modului de administrare a suplimentelor nutritive.


Descrieri și informații despre produse


Facem eforturi constante de a pune la dispoziție descrieri folositoare despre produse, precum și de a le actualiza constant informațiile, atunci când este necesar. Insă nu garantăm că aceste informații sunt complete sau total lipsite de erori.


În cazul în care prețul produselor sau alte caracteristici au fost incorect afișate pe site sau introduse în baza noastră de date și în cazul în care livrarea nu a fost efectuată, ne rezervăm dreptul de a anula livrarea produsului respectiv și de a te anunța în cel mai scurt timp posibil.


Retur

În cazul oricărei nemulțumiri, poți returna produsul și primi banii înapoi. Vezi Politica de retur.