Politica de confidențialitate
compare_arrows0

Politica de confidențialitate

SAL
SOL

Informații generale

Păstrarea confidențialității datelor dumneavoastră personale este una dintre preocupările noastre principaleale Vitalvit Srl, cu sediul în județul Bihor, Str Valea Frumoasa, nr. 55, România, în calitate de operator de date.

Prin acest document dorim să vă informăm cu privire la modul în care sunt prelucrate datele personale pe care ni le încredințați, prin utilizarea site-ului www.vitalvit.ro, denumit în continuare „Site”.


Categorii de date cu caracter personal

1.În calitate de client al site-ului, Vitalvit vă va solicita date precum: nume și prenume, număr de telefon, adresa de e-mail, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați site-ul, cum ar fi comportamentul și preferințele dumneavoastră, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct atunci când vă înregistrați ca și utilizator, în scopul plasării unei comenzi.

2.Ca și vizitator, vom prelua datele pe care le furnizați în mod direct pentru plasarea unei comenzi fără a folosi un cont de client, date referitoare la cum utilizați site-ul, comportamentul și preferințele dumneavoastră, datele menționate în secțiunile de contact, întrebări sau reclamații, în măsura în care alegeți să luați legătura cu noi în acest fel.


Scopul prelucrării datelor

Ca și client sau vizitator al site-ului Vitalvit, vă vom prelucra datele personale pentru următoarele:

a) pentru a permite desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră și Vitalvit Srl, ceea ce include preluarea, validarea și facturarea comenzilor plasate de către dumneavoastră pe site, informarea asupra statusului comenzi, livrarea în condiții optime și la nevoie, organizarea returului de produse etc.

Detalii: Prelucrarea datelor are ca și scop contractul încheiat între dumneavoastră și Vitalvit Srl și este cuprins în Termeni și condiții. Furnizarea datelor persoanale menționate este necesară pentru a putea execută acest contract. Refuzul furnizării datelor necesare (cum ar fi adresa de livrare) poate duce la imposibilitatea derulării contractului între dumneavoastră și Vitalvit Srl.

b) pentru îndeplinirea obligațiilor legale ale Vitalvit Srl, în urma serviciilor prestate către dumneavoastră. Aceasta include obligații în materie fiscală și materia de arhivare.

Detalii: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop devine necesară în baza obligațiilor legale.

Furnizarea datelor personale în acest sens este necesară pentru a putea furniza serviciile Vitalvit Srl. Refuzul furnizării datelor necesare poate duce la imposibilitatea derulării contractului între dumneavoastră și Vitalvit Srl.

-pentru diverse activități de promovare și marketing, prin care vă punem la dispoziție ofertele limitate de care puteți beneficia în calitate de client al Vitalvit Srl. Transmiterea acestor informații se va realiza prin mijloace de comunicare la distanță (e-mail, sms, telefonic).

Detalii: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază acceptul dumneavoastră.

Vă puteți exprima acceptul pentru prelucrarea datelor în acest scop, prin bifarea căsuței corespunzătoare, în momentul în care vă creați contul sau în orice moment ulterior, din contul dumneavoastră.

Furnizarea datelor dumneavoastră privind acest scop este voluntară. Refuzul în a furniza consimțământul prelucrării datelor în acest scop nu afectează desfășurarea contractului între dumneavoastră și Vitalvit Srl.

-pentru realizarea diverselor analize și raporturi privind modul în care funcționează site-ul, conștientizarea preferințelor consumatorului și îmbunătățirea experienței oferite.

Detalii: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază acceptul dumneavoastră.

Furnizarea datelor dumneavoastră privind acest scop este voluntară. Refuzul în a furniza consimțământul prelucrării datelor în acest scop nu afectează desfășurarea contractului între dumneavoastră și Vitalvit Srl.


Durata de timp pentru care vă prelucrăm datele

Vitalvit Srl va prelucra datele dumneavoastră cu caracter persoanl atât cât este necesar pentru desfășurarea în condiții optime a relațiilor contractuale cu dumneavoastră.

În calitate de client Vitalvit, vom prelucra datele dumneavoastră pe durata raporturilor contractuale și ulterior după obligațiile legale care ne revin (de exemplu, în cazul documentelor financiar-contabile).

În situația în care sunteți client și vă exprimați dorința de ștergere a contului (printr-un mail trimis către Vitalvit, folosind secțiunea Contact), Vitalvit va interpreta acest lucru ca și dorința dumneavoastră de a nu mai primi mesaje comerciale prin care vă ținem la curent cu ofertele noastre. Tototdată, ștergerea contului nu are ca și efect automat ștergerea datelor dumneavoastră personale. În cazul în care doriți ștergerea datelor personale, vă puteți exercita acest drept tot prin intermediul secțiunii „Contact” comform detaliilor de mai jos.

În cazul în care dorința dumneavoastră de ștergere a contului este exprimată în timpul prelucrării unei comenzi efectuate de către dumneavoastră pe site-ul Vitalvit, cererea de ștergere a contului va fi procesată după livrarea produselor către dumneavoastră și finalizarea comenzii.

În cazul în care vă retrageți consimțământul dat pentru prelucrarea datelor personale în scop de promovare, Vitalvit Srl va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop, fără a fi afectate furnizarea serviciilor oferite de Vitalvit Srl (inclusiv preluarea, validarea și facturarea comenzilor, precum și livrarea produselor).


Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru a permite desfășurarea activității, Vitalvit poate dezvălui datele dumnevoastră personale în măsure în care este necesar, în următoarele cazuri:

-către firma de curierat (nume, adresa de livrare, nr de telefon), cu scopul livrării comenzii

-către persoanele responsabile cu întreținerea și îmbunătățirea site-ului

-pentru transmiterea de mesaje comerciale (oferte sau promoții) în condițiile și limitele prevăzute de lege

-atunci când dezvăluirea datelor personale este prevăzută de lege


Drepturile de care beneficiați

Conform legislației în vigoare privind prelucrarea datelor personale, beneficiați de următoarele drepturi:

-dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea de prelucrare a datelor personale pe care ni le încredințați, modalități descrise și în acest document

-dreptul de acces și intervenție asupra datelor personale, în cazul datelor incomplete sau inexacte

-dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

-dreptul la ștergerea datelor

-dreptul de a vă adresa justiției, în măsura în care considerați că este necesar.


Ne angajăm să nu facem publice datele dumneavoastră personale și să le utilizăm doar pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră cu Vitalvit, în măsurile specificate în acest document.