Despre Vitalvit - suplimente nutritive
compare_arrows0

Despre noi

Pasiunea pentru sală și antrenamente ne-au determinat să deschidem cu mulți ani în urmă primul magazin de proteine din orașul Oradea.

Acum, după mai bine de 20 de ani, magazinul fizic se găsește în același loc, fostul aprozar din centrul Oradiei, vizavi de Teatrul de Stat, Regina Maria.

Începând cu anul 2018 suntem prezenți și aici, în mediul online.

Magazinul nostru găzduiește tot ce aveți nevoie pentru un antrenament reușit, de la suplimente proteice și energizante, la echipamentul necesar și consiliere de specialitate. Iar pentru iubitorii unei alimentatii naturale, am selectat cu atenție produse fără zahăr, E-uri sau conservanți adăugați.

Printre principalii noștrii colaboratori se numără Pro Nutrition, producatori autohtoni cu care ne mândrim! Inițiativa Pro Nutrition a luat ființă în anul 1999, având și astăzi sediul în Dej, județul Cluj. Folosind ingrediente de cea mai bună calitate, provenite din UE, Pro Nutrition reușește să evolueze constant și își consolideaza poziția într-o piață dinamică și din ce în ce mai exigentă.

Din portofoliul nostru face parte și Weider, celebra linie de suplimente nutritive creată de culturistul Joe Weider, pionier în domeniul fitnessului. Printre altele, Joe Weider este fondatorul Federației Internaționale a Culturiștilor, creatorul concursului Mr Olympia și Ms Olympia și de asemenea, cel care l-a adus în Statele Unite ale Americii pe Arnold Schwarzenegger la sfârșitul anilor `60. Entuziasmul lui Joe Weider privind antrenamentele și nutriția a contribuit decisiv la ceea ce este astăzi culturismul.

Cu aceste 2 linii apreciate de suplimente nutritive, facem primii pași în mediul online. Stai pe aproape, ne continuăm dezvoltarea și adăugăm constant produse noi!