Cos de cumparaturi
Coșul este gol!

Descriere
Pudră din zer obținută prin ultra-filtrare cu gust natural de stevia!
Mod de utilizare
Se amestecă 30g (2 cupe) cu 200-250 ml de apă sau lapte degrasat și se consumă de 1-3 ori pe zi.
Digestie eficientă și absorbție maximă a aminoacizilor
CFU Whey protein conține în compoziția sa un complex de enzime digestive ce facilitează digestia și asigură o absorbție maximă a aminoacizilor conținuti de proteina din zer.
Gust dulce natural de Stevia
Îndulcirea suplimentului proteic este făcută cu îndulcitorul natural stevia, fără a adăuga calorii suplimentare din zaharuri sau carbohidrați, cu indice glicemic zero și fără îndulcitori artificiali.
Proteină din zer obținută prin metoda Cross Flow Ultra Filtration
Microfiltrarea și ultrafiltrarea sunt procese de prelucrare a zerului la temperaturi scăzute pentru a obține un produs proteic cu calități superioare. Diferența dintre CFM (Cross Flow Micro Filtration) și CFU (Cross Flow Ultra Filtration) este dat de dimensiunea porilor din membrana folosită în procesul tehnologic. În cazul CFM se folosește o membrană cu dimensiunea porilor de 0.1-10 mcg, iar în cazul CFM o dimensiune de 0.001-0.1 mcg.
Ingrediente: Concentrat proteic din zer de lapte GLANBIA®, L-glutamină Kyowa®, cacao sub formă de pulbere, arome, fursec de cacao sfărâmat, cacao sub formă de pulbere alcalinizată degresată, pastă de cacao, agent de afânare (bicarbonat de sodiu și bicarbonat de amoniu), emulgator - esterii glicerici ai acidului diacetiltartric cu acizi grasi, arome, antioxidanți (extract bogat în tocoferoli și palmitat de ascorbil)), emulgator (lecitină de soia), îndulcitor stevia (Sweetleaf®), DigeZyme® (complex multienzimatic pe bază de amilază, protează, lactază, lipază, şi celulază) și LactoSpore®(probiotic ce aportă 6-15 miliarde de spori de Lactobacilli (Bacillus coagulans)).
Informatii nutritive
Per 30 g
Valoare energetică
125 Kcal
Grăsimi
1,6 g
Din care acizi grași saturați
0,5 g
Carbohidrați
1,6 g
Din care zaharuri
1,5 g
Proteină 85%
26 g
Sare*
0,36 g
Profilul de aminoacizi a proteinei din lapte per 100 g:
Acid aspartic / Aspartic acid | 8.7 g | L-Izoleucină / L-isoleucine | 4.9 g | L-Arginină / L-arginine | 2.1 g |
L-Treonină / L-threonine | 5.4 g | L-Leucină / L-leucine | 9.0 g | L-Prolină /L-proline | 4.7 g |
L-serină / L-serine | 4.3 g | L-tirozină / L-tyrosine | 2.7 g | L-cisteină / L-cysteine | 1.9 g |
L-glicină / L-glycine | 1.5 g | L-fenilalanină / L-phenylalanine | 2.7 g | L-metionină / L-methionine | 1.8 g |
L-alanină / L-alanine | 4.1 g | L-Histidină / L-hystidine | 1.5 g | L-triptofan / L-tryptophan | 1.5 g |
L-Valină / L-valine | 4.6 g | L-Lizină / L-lysine | 7.6 g | L-glutamină* / L-glutamine* | 13.8 g |
Protein 80 Plus de la Weider este o proteină cu mai multe componente, care are până la 83% proteine de înaltă calitate pentru construcția masei musculare. Se compune din 4 tipuri diferite de proteine: izolat proteic din lapte, concentrat proteic din zer, cazeină și ovalbumină. Baza este o combinație de proteine cu digestie rapidă și lentă, vitamina B6 și calciu. Are un conținut minim de carbohidra..
..
Te ajut sa iti cheltuiesti banii :)