Tribulus Cresterea nivelului de testosteron Pro Nutrition capsule
compare_arrows0
În Stoc
Tribulus 60 capsule Pro Nutrition
Tribulus 60 capsule Pro Nutrition

  Tribulus 60 capsule Pro Nutrition


  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  0 opinii
  43,00 Lei
  Pro Nutrition
  chat
  remove_circle_outlineadd_circle_outline

  Descriere

  Tribulus este un supliment alimentar destinat în special bărbaților.

  Formula sa conține extract natural din Tribulus Terestris, plantă ce are capacitatea de a crește nivelul de testosteron și de a ajuta la construcția masei musculare.


  Efect anabolic și anticatabolic

  Tribulus terestris crește nivelul de hormoni luteinizanți, ceea ce duce la creșterea producției de testosteron.

  Testosteronul este un hormon cu important rol anabolic și anticatabolic. Un nivel optim de testosteron ajută la creșterea masei musculare, îmbunătățește sinteza proteinelor și ajută la obținerea unui echilibru pozitiv de azot.

  Pentru sportivi, o cantitate optimă de testosteron ajută la dezvoltarea celulelor musculare, la creșterea forței și grăbește recuperarea după efort.

  Pentru cele mai bune rezultate, Tribulus se folosește împeună cu un program adecvat de exerciții fizice, suficientă odihnă și somn, expunere la soare (vitamina D acțiunează simultan pentru creșterea nivelului de testosteron), o dietă echilibrată și pe cât posibil, evitarea consumului de alcool.


  Mod de administrare

  Se recomandă 1-2 capsule pe zi, după masă.

  Extract din fructe de Tribulus Terrestris (Tribulus Terrester Linn, 60 % saponine). Ingrediente inactive: învelișul capsulei (gelatină, colorant: dioxid de titan).

  NUTRITIE

  Compoziție2 Capsule
  Extract din fructe de Tribulus Terrestris
  din care saponine
  1800 mg
  1080 mg

  Produse asemănătoare

  more_vertPronutrition bar Baton proteic Pro Nutrition 55g
  4,20 LeiFără TVA: 3,85 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  Pronutrition bar Baton proteic Pro Nutrition 55gclose

  Descriere Gustare proteică cu 21% conținut de proteine. Conține și 10 tipuri de vitamine (printre care vitamina C, E, B6 și B12). Sunt recomandate pentru completarea aportului de proteine sau de calorii. Pot fi consumate și ca și o gustare hrănitoare între mese. Un baton de 55g conține 11.4g de proteine. Mod de administare Se pot c..

  more_vertZMA Tribulus Pro Nutrition 60 capsule
  45,00 LeiFără TVA: 41,28 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  ZMA Tribulus Pro Nutrition 60 capsuleclose

  Descriere ZMA Tribulus este o formulă minerală anabolică concepută pentru a stimula creșterea masei musculare și a nivelului de hormoni produși în mod natural de către organism. Tribulus Terrestris, unul dintre ingredientele principale, crește în mod natural secreția de testosteron, prin stimularea hormonului luteinizant (LH). Formula ZMA Tribulus conține și Magneziu, Zinc și vitamina B6..

  more_vertArginine Fx Pro Nutrition 25 x15g plicuri
  39,00 LeiFără TVA: 35,78 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  Arginine Fx Pro Nutrition 25 x15g plicuriclose

  DescriereArginine Fx este un supliment alimentar sub formă de plicuri cu arginină, vitamina C și magneziu.Arginina este un aminoacid esențial în dieta sportivilor și persoanelor active. Forma efervescentă asigură o absorbție rapidă și eficientă.Contribuie la: -secreția hormonului de creștere-întărirea sistemului imunitar-îmbunătățirea circulației și oxigenarea sângelui-sinteza proteinelo..

  more_vertT-7-ON Stimulator de Testosteron Pro Nutrition 120 capsule
  85,00 LeiFără TVA: 77,98 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  T-7-ON Stimulator de Testosteron Pro Nutrition 120 capsule close

  T-7-ON este un supliment alimentar sub formă de capsule ce combină sinergic 7 ingrediente active și este destinat în special bărbaților. Formula sa conține ingrediente naturale care duc indirect la creșterea nivelului de testosteron și revitalizează organismul. Extractele de Tribulus Terestris și Fenugreek (schinduf) prin conținutul lor crescut de substanțe active cresc în mod natural ni..

  more_vert4 X-Train Pro Nutrition 20 plicuri x 30g
  64,00 LeiFără TVA: 58,72 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  4 X-Train Pro Nutrition 20 plicuri x 30gclose

  Descriere4 X-Train este un supliment alimentar conceput pentru susținerea antrenamentelor solicitante. Formula sa special concepută pentru antrenamente îmbină proteinele de calitate, aminocizi ce asigură energie și regenerare rapidă, împreună cu carbohidrați cu indicele glicemic scăzut. Îmbunătățește fluxul sanguin și oxigenarea organismului. Mod de administrareSe recomandă o măsură (30g) cu 150 m..

  more_vertPrime Weider Testosteron 60 capsule
  117,00 LeiFără TVA: 107,34 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  Prime Weider Testosteron 60 capsuleclose

  Prime Testosteron de la Weider este un suport pentru testosteron, pentru rezistența fizică și ajută la creșterea consumului maxim de oxigen.Ingrediente:KSM-66: Ashwagandha este una dintre cele mai vechi plante din India, folosită ca și tonic revitalizant natural. Crește capacitatea organismului de a se adapta la stres, la volumul excesiv de muncă și la oboseală. KSM-66 ajută la menținerea unu..