T-7-ON Stimulator de Testosteron Pro Nutrition capsule
compare_arrows0
În Stoc
T-7-ON Stimulator de Testosteron Pro Nutrition 120 capsule
T-7-ON Stimulator de Testosteron Pro Nutrition 120 capsule

  T-7-ON Stimulator de Testosteron Pro Nutrition 120 capsule


  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  0 opinii
  94,00 Lei
  Pro Nutrition
  chat
  remove_circle_outlineadd_circle_outline

  Descriere

  T-7-ON este un supliment alimentar sub formă de capsule ce combină sinergic 7 ingrediente active și este destinat în special bărbaților.

  Formula sa conține ingrediente naturale care duc indirect la creșterea nivelului de testosteron și revitalizează organismul.

  Extractele de Tribulus Terestris și Fenugreek (schinduf) prin conținutul lor crescut de substanțe active cresc în mod natural nivelul de testosteron din organism. Testosteronul este unul dintre cei mai puternici hormoni anabolici, ce contribuie la creșterea libidoului, a masei și forței musculare.

  L-arginina stimulează producția naturală de oxid nitric, cu efecte de dilatare, relaxare și menținerea elasticității vaselor sanguine.

  Rhodiola Rosea este o plantă cu efecte benefice în ceea ce privește menținerea concentrării fizice, psihice și stimulează performanța în condiții de stres mental sau fizic.

  Vitamina B6 participă în metabolismul proteinelor și reglează activitatea hormonală.

  Zincul ajută la menținerea concentrațiilor normale de testosteron în sânge, sprijină sistemul imunitar și menținerea fertilității și a reproducerii normale.

  Piperina este o substanță biologic activă extrasă din piper ce are propietatea de a stimula absorbția nutrienților și a diverșilor compuși în organism.


  Mod de administrare

  Se recomandă 3 capsule în fiecare zi, înainte de culcare, cu cel puțin 30 de minute după ultima masă, cu suficientă apă.

  Pentru efectele maxime, se recomandă utilizarea continuă timp de până la 8 săptămâni. Cura este urmată apoi de 2 săptămâni de pauză.

  NUTRITIE


  Compoziție3 Capsule
  Extract din fructe de Tribulus Terrestris
  - din care saponine
  950 mg
  570 mg
  L-Arginină Kyowa™750 mg
  Extract din rădăcină de Rhodiola400 mg
  Extract din semințe de Fenugreek
  - din care saponine
  300 mg
  30 mg
  Vitamina B64,2 mg (300 %*)
  Zinc22,5 mg (225 %*)
  Extract din fructe de piper negru
  - din care piperină
  3,15 mg
  3 mg
  *DZR - Doza Zilnică Recomandată

  Extract din fructe de Tribulus Terrestris (Tribulus Terrester Linn., 60 % saponine), L-Arginină Kyowa™, extract din radacină de Rhodiola (Rhodiola Rosea L., 3% rosavine şi 1% salidroside), extract din semințe de Fenugreek (Trigonella foenum-graecum, 10 % saponine), citrat de zinc, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), extract din fructe de piper negru (Piper Nigrum, 95 % piperină).
  Ingrediente inactive: învelișul capsulei (gelatină, colorant: dioxid de titan), agent de încărcare (maltodextrină).