Jumbo 2860g Scitec Nutrition
compare_arrows0
În Stoc
Jumbo 2860g Scitec Nutrition
Jumbo 2860g Scitec Nutrition

  Jumbo 2860g Scitec Nutrition


  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  0 opinii
  169,00 Lei
  Scitec Nutrition
  chat

  Opţiuni disponibile

  remove_circle_outlineadd_circle_outline

  Descriere

  Jumbo conține proteine din zer de cea mai bună calitate și o doză mare de glucide rapide și lente ce asigură dezvoltarea rapidă a masei musculare.

  Este o formulă special creată pentru cei care au un metabolism rapid și un consum de energie foarte mare, datorată activității fizice intense.


  Beneficii

  • 50g proteine per porție
  • matrix anabolic, stimulează creșterea masei musculare
  • carbohidrați energizanți: fulgi de cereale, vitargo, palatinose*
  • carbohidrați cu absorbție rapidă și lentă
  • nu conține deloc înducitori
  • ambalaj care se resigilează

  Jumbo este modalitatea perfectă de a completa necesarul crescut de energie și de proteine, ideal pentru dezvoltarea masei musculare.


  Mod de administrare

  Se recomandă minim o porție pe zi de 220g (5 măsuri), amestecată cu 425ml de apă, înainte, în timpul și după antrenament.

  Ciocolată: Concentrat ultrafiltrat de proteină din zer (conține beta lactoglobulină, alfa lactalbumină, albumină bovină serică, imunoglobulină G, lactoferină, microfracții proteice de glicomacropetide), dextroză, făină de ovăz, palatinose* (izomaltuloză), maltodextrină, fructoză, pudră de cacao (10-12%), amidon de porumb cerat, creatină monohidrată, arome (ciocolată), L-Glutamină, L-Arginină, L-Leucină, Creatină Monohidrată micronizată, L-Izoleucină, L-Valină, Carbonat de Magneziu, Alfa-Ketoglutarat Calcium, L-Ornitină HCL, Creatină Citrat, Creatină Fosfat, Creatină Piruvat, L-Alanină, BioPiperină (Extract de Piper Negru).


  Vanilie: Concentrat ultrafiltrat de proteină din zer (conține beta lactoglobulină, alfa lactalbumină, albumină bovină serică, imunoglobulină G, lactoferină, microfracții proteice de glicomacropetide), dextroză, făină de ovăz, palatinose* (izomaltuloză), maltodextrină, fructoză, amidon de porumb cerat, creatină monohidrată, arome (vanilie), L-Glutamină, L-Arginină, L-Leucină, Creatină Monohidrată micronizată, L-Izoleucină, L-Valină, Carbonat de Magneziu, colorant (riboflavină), Alfa-Ketoglutarat Calcium, L-Ornitină HCL, Creatină Citrat, Creatină Fosfat, Creatină Piruvat, L-Alanină, BioPiperină (Extract de Piper Negru).


  Căpșuni: Concentrat ultrafiltrat de proteină din zer (conține beta lactoglobulină, alfa lactalbumină, albumină bovină serică, imunoglobulină G, lactoferină, microfracții proteice de glicomacropetide), dextroză, făină de ovăz, palatinose* (izomaltuloză), maltodextrină, fructoză, amidon de porumb cerat, creatină monohidrată, arome (căpșune), colorant (roșu căpșune), L-Glutamină, L-Arginină, L-Leucină, Creatină Monohidrată micronizată, L-Izoleucină, L-Valină, Carbonat de Magneziu,  Alfa-Ketoglutarat Calcium, L-Ornitină HCL, Creatină Citrat, Creatină Fosfat, Creatină Piruvat, L-Alanină, BioPiperină (Extract de Piper Negru).


  Porția 220 g (aprox 5 măsuri)
  Cantitatea per porțieRDA%*
  Cantitatea per porție
  RDA%*
  Calorii915 kcal"6-CARB" MATRIX147 g
  Calorii din Grăsime54 kcalDextroză, Palatinose™ (isomaltuloză: carbohidrat cu indice glicemic mic), Făină de ovăz, Maltodextrină, Fructoză, Amidon de porumb cerat
  Total Grăsime6 gJUMBO" EXTRA INGREDIENT MATRIX8780 mg
  Grăsimi Saturate 2 gProprietary CREA-BOMB multi-component creatine matrix5610 mg
  Colesterol50 mgCreatină Monohidrată, MicronTec Micronized Creatină Monohidrată, Creatină Citrat, Creatină Fosfat, Creatină Piruvat
  Sodiu68 mgHEMO-NO matrix1056 mg
  Potasiu122 mg3%L-Arginină, L-Ornitină, Alfa-Ketoglutarate Calcium
  Total Carbohidrați150 g

  JUMBO AMINO SELECT matrix

  L-Glutamină, L-Alanină

  957 mg
  Zaharuri37 gBCAA XPRESS 100% complex de aminoacizi esențiali puri940 mg
  Fibre5 gL-Leucină, L-Izoleucină, L-Valină
  Proteine50 gSupport complex225 mg
  Magneziu (15% DZR), BioPerina® (Piper nigru)
  *DZR%: Procentul din Doza Zilnică Recomandată.
  † DZR nu este stabilită în zona UE.

  Produse asemănătoare

  more_vertGigant Pro Mass Pro Nutrition 1470g
  83,00 LeiFără TVA: 76,15 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  Gigant Pro Mass Pro Nutrition 1470gclose

  Gigant Pro Mass este un supliment alimentar destinat dezvoltării masei musculare. În acest scop, îmbină concentratul proteic ultrafiltrat din zer cu L-glutamina, BCAA și creatina monohidrat. BCAA – sunt aminoacizi cu catenă ramifică, se absorb ușor în organism, au proprietăți anticatabolice și îmbunătățesc performanța fizică.L-glutamina – îmbunătățește sinteza proteinelor și are un puterni..

  more_vertBeef Mass Pro Nutrition 1200g
  66,00 LeiFără TVA: 60,55 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  Beef Mass Pro Nutrition 1200gclose

  Beef Mass este un supliment carbo-proteic ce ajută la construirea unei mase musculare ferme. Formula sa combină efectele benefice ale proteinelor cu valoare biologică superioară (izolatul proteic din carne de vită) cu carbohidrații energizanți. Rezultatul este o stare anabolică ce favorizează creșterea și dezvoltarea musculaturii, ajutată și de ingrediente precum L- glutamină, BCAA și L-argin..

  more_vertBCAA + Vitamina B6 Weider 130 tablete
  84,00 LeiFără TVA: 77,06 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  BCAA + Vitamina B6 Weider 130 tablete close

  BCAA + Vitamina B6 de la Weider sunt aminoacizi cu catenă ramificată împreună cu vitamina B6 sub formă de comprimate. O singură tabletă conține 1.000mg de BCAA pentru a asigura toți aminoacizii de care masa musculară are nevoie după antrenament. Aminoacizii BCAA sunt deosebit de utili în timpul proceselor catabolice, cum ar fi curele de slăbire. Aportul de aminoacizi esențiali este foarte importan..

  more_vertPremium Whey Weider pudra 2.3kg
  479,00 LeiFără TVA: 439,45 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  Premium Whey Weider pudra 2.3kgclose

  Premium Whey de la Weider combină izolatul proteic din zer și concentratul proteic din zer obținut prin microfiltrare. Concentrația de proteine este de 78% + 2g L-glutamină sub formă liberă, pentru fiecare porție. Proteina din zer este cunoscută pentru valoarea biologică cea mai mare. Este totodată și cea mai bine tolerată proteină. Weider a reușit să creeze o proteină de înaltă calitate și concen..

  more_vert100% Whey Protein Professional Scitec Nutrition 2350g
  290,00 LeiFără TVA: 266,06 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  more_vertPure Creatine (Creapure®) 300g Vitabolic
  79,00 LeiFără TVA: 72,48 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii