Arthroxon Plus Scitec Nutrition 108 capsule
compare_arrows0
În Stoc
Arthroxon Plus Scitec Nutrition 108 capsule
Arthroxon Plus Scitec Nutrition 108 capsule

  Arthroxon Plus Scitec Nutrition 108 capsule


  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  0 opinii
  104,00 Lei
  Scitec Nutrition
  chat
  remove_circle_outlineadd_circle_outline

  Descriere

  Arthroxon Plus Scitec combină glucozamina, condroitina și MSM, unele dintre cele mai eficiente ingrediente pentru o regenerare rapidă a articulațiilor uzate.

  Formula sa conține Colagen și Acid Hialuronic, ce conferă o rezistență crescută a articulațiilor în timpul solicitărilor mecanice din efortul fizic susținut.

  Ingrediente cheie pentru protecția articulațiilor 

  Glucozamina intră în componența articulațiilor și a țesuturilor de legătură. Are un rol important în menținerea lubrifierii articulațiilor, grăbește vindecarea articulațiilor afectate, crește mobilitatea și rezistența.

  Colagenul este o proteină fibroasă foarte rezistentă ce intră în alcătuirea articulațiilor, oaselor, cartilajelor, ligamentelor și tendoanelor, precum și alte tipuri de țesut conjunctiv, cum ar fi pielea, părul și unghiile.

  Acidul hialuronic este întâlnit în special la nivelul pielii și al cartilajelor, unde are rolul de susținere pentru colagen și elastină. La nivelul articulațiilor, pe lângă rolul plastic de formare a colagenului, ajută la secreția lichidului sinovial, responsabil cu lubrifierea componentelor articulației.

  Mod de administrare

  5 capsule de Arthroxon zilnic, în timpul meselor împreună cu orice tip de lichid.

  Glucosamine Sulfate·2KCl, Capsule Shell (Bovine Gelatin; Colors: Candurin Silver Fine, Copper Complex of Chlorophyllins), Chondroitin Sulfate, Hydrolyzed Chicken Cartilage Powder (52% Hydrolyzed Chicken Sternal Type II Collagen), Methylsulfonylmethane (MSM), NEM® Natural Eggshell Membrane, Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate), Ascorbic Acid, Sodium Hyaluronate, Manganese Sulfate Monohydrate.

  Porția de servire: 5 capsule
  Porții per container: 21
  Cantitatea per porție
  DZR%*
  Cantitatea per porție
  DZR%*
  Vitamina C60 mg75%ARTHROXON Plus proprietary matrix3212 mg
  Mangan0.5 mg25%Glucosamine Sulfate·2KCl, Chondroitin Sulfate, Hydrolyzed Chicken Sternal Type II Collagen (52%), Methylsulfonylmethane (MSM), NEM® Na tural Eggshell Membrane, Ascorbic Acid, Hyaluronic Acid Na Salt, Manganese Sulphate Monohydrate
  *DZR%: Procentul din Doza Zilnică Recomandată.
  † DZR nu este stabilită în zona UE.

  Produse asemănătoare

  more_vertBody Flex Pro Nutrition 60 capsule
  54,00 LeiFără TVA: 49,54 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  Body Flex Pro Nutrition 60 capsuleclose

  Body Flex de la Pro Nutrition este un supliment alimentar pe bază de acid hialuronic și colagen ce contribuie la menținerea unui ten proaspăt și radiant și a elasticității cartilajelor și articulațiilor. Este recomandat în special pentru persoanele active și în caz de solicitare intensă a articulațiilor. Colagenul este o proteină fibroasă foarte rezistentă ce intră în alcătuirea articula..

  more_vertGlucosamine + Chondroitin + MSM 120 capsule Weider
  104,00 LeiFără TVA: 95,41 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  Glucosamine + Chondroitin + MSM 120 capsule Weiderclose

  Glucosamine  + Chondroitin + MSM de la Weider îmbină 3 din cele mai eficiente ingrediente pentru menținerea sănătății articulațiilor și a țesuturilor de legătură. O capsulă conține doza eficientă de 300mg de glucozamină și 300mg de condroitină + MSM. Condroitina este un component important al articulațiilor și al țesuturilor de legătură. Ea se găsește de asemenea și în vasele de sân..

  more_vertJoint Caps Weider 80 capsule
  109,00 LeiFără TVA: 100,00 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  Joint Caps Weider 80 capsuleclose

  Joint Caps sunt capsule pe bază de glucozamină, condrointină, MSM, acid hialuronic și vitamina E, ingrediente foarte benefice pentru protecția și îngrijirea articulațiilor. Se recomandă pentru protecția articulațiilor suprasolicitate, în caz de muncă fizică grea și în exercițiile fizice intense. Ingredientele active din Joint Caps hrănesc și protejează articulațiile și le grăbește vindecarea ..

  more_vertCollagen Liquid 1000ml Scitec Nutrition
  119,00 LeiFără TVA: 109,17 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii