Monster Pak 30 plicuri Scitec Nutrition
compare_arrows0
În Stoc
Monster Pak 30 plicuri Scitec Nutrition
Monster Pak 30 plicuri Scitec Nutrition

  Monster Pak 30 plicuri Scitec Nutrition


  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  0 opinii
  199,00 Lei
  Scitec Nutrition
  chat
  remove_circle_outlineadd_circle_outline

  Formulă nutritivă destinată creșterii performanței sportive.

  Asigură doza zilnică de vitamine, minerale și enzime.

  Conține un matrix de aminoacizi esențiali ce au rol în sinteza proteinelor după antrenament și protejează țesutul muscular.


  Efect de pompare

  Monster Pack conține donori de oxid nitric (NO), ce cresc fluxul sanguin care ajunge în mușchi și asigură o cantitate optimă de oxigen și substanțe nutritive.


  Formulă complexă

  În plus, Monster Pak conține și un complex pentru arderea grăsimilor pe bază de carnitină, o formulă pentru protecția articulațiilor și un stimulator natural de testosteron.


  Mod de administrare

  1 plic zilnic împreună cu mult lichid, cu 30 de minute înainte de antrenament. În zilele fără antrenament se consumă dimineața.

  Ingrediente:
  1. Tabletă: mono nitrat tiamină, riboflavină, niacinamidă, clorhidrat de piridoxină, acid folic, ciancobalamină, biotină, acid pantotenic, inozitol, acid para-amino benzoic, bitartrat colină, amestec de legume (praf de frunze: pătrunjel, târâte de orez degresate, măcriş, lucernă, lecitină de soia),
  2. Tabletă: Vitamina A (beta-caroten), vitamina C (acid ascorbic), vitamina D (ergocalciferol), vitamina E (d-alfa succinat de tocoferol), vitamina B1 (tiamina mononitrat), vitamina B2 (riboflavina), niacină (niacinamidă), Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), acid folic, vitamina B12 (ciancobalamină), d-biotină, acid pantotenic (d-pantotenat de calciu), calciu (carbonat de calciu, di-calciu fosfat, d-pantotenat de calciu), sulfat de fier, iod (alge), oxid de magneziu, oxid de zinc, seleniu-metionină, gluconat de cupru, mangan gluconat, Cromium Picolinat, molibdat de sodiu, clorură de potasiu, bitartrat colină, inozitol, acid para-aminobenzoic (PaBa), vin, flavonoide citrice, complex hesperidină, quercetin de rutină, acid dezoxiribonucleic (ADN), acid ribonucleic (ARN), luteină, L-glutation, amestec special de enzima betaină clorhidrat, bromelaină (ananas), papaina (papaya enzimatic), amilază, lipază, celulază, protaz, Special Blend-Probiotic: L. acidophilus, L.bifidus, L.bulgaricus, Special amestecul de ulei vegetal din ulei de in, ulei de floarea soarelui, ulei de limba mielului (Omega-3 şi Omega-6 acizi graşi), amestec special din plante: extract din ovăz (avena sativa), spirulină (Spirulina platensis), pectină din mere, iarbă de grâu (Triticum sativum), chlorella (Chlorella vulgaris), lichid de orz concentrat, cupru clorofilă de sodiu, amestec special de ierburi: Echinacea (Echinacea purpurea), ciulinul laptelui (Silybum marianum), ardei iute (Capsicum annuum) rădăcină de ghimbir (Zingiber officinale), ginkgo biloba (Ginkgo biloba), goldenseal (Hydrastis canadensis)
  3. Tabletă: maltodextrină, clorhidrat de betaină, pancreatină, amilază, protează (fructe papaya) bromelaină, papaină, pepsină, bilă de bovine, lipază, celulază
  4. Capsulă: acid ascorbic
  5. Capsulă: L-carnitina L-tartrat, acetil-L-Carnitină, fumarat de L-carnitină, glicină propionil L-carnitină, propionil L-carnitină
  6. Capsulă: arginină alfa-chetoglutarat, arginina alfa-chetoizocaproat, ornitină alpha-chetoglutarat
  7. Capsulă: sulfatul de glucozamină, sulfat de condroitină, gelatina hidrolizată, metil-sulfonil-metan
  8. Capsulă: citrulină malat
  9. Capsulă: Tribulus terrestris extract (90%)
  10. Capsulă: L-leucină, L-izoleucină, L-valină, L-Fenilalanină, L-Treonină, L-Lizină, L-metionină, L-triptofan

  11. Capsulă: adenozin 5'-trifosfat, beta-alanină, acid-orotat, L-histidină, glicină, acid capron, arginină, taurină etil ester, cofeină
  12. Capsulă: L-glutamină, L-tirozină, Garcinia Cambogia, L-carnitină, acid alfa lipoic, cafeină, piper cayenne

  Produse asemănătoare

  more_vertDynamite Pump Pro Nutrition 30 plicuri
  75,00 LeiFără TVA: 68,81 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  Dynamite Pump Pro Nutrition 30 plicuriclose

  DescriereFormula Dynamite Pump îmbină ingredientele necesare pentru orice sportiv care dorește o pompare eficientă a mușchilor. Dilată vasele de sânge, crescând circulația și totodată cantitatea de oxigen și nutrienți care hrănesc țesuturile musculare, stimulând creșterea mușchilor. Mod de administrare Se recomandă un pachet pe zi, cu 30 de minute înainte de începerea antrenamentulu..

  more_vertVit-X4 Pro Nutrition 60 capsule
  54,00 LeiFără TVA: 49,54 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  Vit-X4 Pro Nutrition 60 capsuleclose

  DescriereVit-X4 este un supliment nutritiv ce conține un complex de vitamine, minerale, antioxidanți naturali și enzime digestive. Vitaminele și mineralele asigură buna funcționare a organismului, dau energie și favorizează o stare generală de bine. Formula sinergică pe bază de extracte naturale din plante acționează ca și un puternic antioxidant, protejând celulele de efectele stresului oxidativ ..

  more_vertB-Complex vitamine Pro Nutrition 50 capsule
  28,00 LeiFără TVA: 25,69 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  B-Complex vitamine Pro Nutrition 50 capsuleclose

  B-Complex este un supliment alimentar ce include vitaminele esențiale din grupul B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, acidul para aminobenzoic (PABA), colina și inozitolul. Este special creat pentru a acoperi necesarul de vitamine în cazul nevoilor crescute, cum este efortul fizic intens. Deoarece vitaminele din grupul B sunt hidrosolubile, ele nu sunt stocate în organism, fiind necesar u..

  more_vertACE + Seleniu + Zinc Weider 90 de capsule
  42,00 LeiFără TVA: 38,53 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  ACE + Seleniu + Zinc Weider 90 de capsule close

  Capsule cu provitamina A (betacaroten), vitamina C și E, zinc și seleniu.Nutrienți esențiali pentru organism, cu rol antioxidant.Mod de folosire: o capsule pe zi, după ultima masă a zilei.Ambalaj: flacon cu 90 de capsule...

  more_vertAttack 25 plicuri Scitec Nutrition
  73,00 LeiFără TVA: 66,97 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  more_vertLiquid Magnesium 1L Scitec Nutrition
  80,00 LeiFără TVA: 73,39 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii