L-Carnitine & Chromium Supliment L-carnitina si crom Pro Nutrition capsule
compare_arrows0
În Stoc
L-Carnitine & Chromium Pro Nutrition 60 capsule
L-Carnitine & Chromium Pro Nutrition 60 capsule

  L-Carnitine & Chromium Pro Nutrition 60 capsule


  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  0 opinii
  27,00 Lei
  Pro Nutrition
  chat
  remove_circle_outlineadd_circle_outline

  Descriere

  L-carnitine & Chromium este un supliment pe bază de l-carnitină și crom ce ajută la arderea grăsimii și la controlul apetitului.

  Carnitina este un aminoacid produs din lizină și metionină. Are rolul de a transporta acizii grași în celule, unde urmează să fie consumați pentru energie.

  Prin urmare, carnitina este esențială pentru arderea grăsimilor și transformarea lor în energie.

  Cromul este un oligoelement implicat în metabolismul și stocarea carbohidraților și a lipidelor. Îndeplinește un rol important în reglarea glicemiei și în reducerea lipidelor serice.

  L-carnitine & Chromium combină efectele benefice ale celor 2 elemente. Stimulează procesul de ardere al grăsimilor și producerea de energie, ajută la controlul zahărului din sânge și scade apetitul necontrolat.


  Mod de administrare

  Se recomandă câte 2 capsule de 1-3 ori pe zi, cu o cantitate corespunzătoare de apă: 2 capsule cu cel puțin 30 de minute înainte de antrenament, 2 capsule imediat după antrenament. Se mai pot lua 2 capsule dimineața. Pentru rezultate optime se recomandă o alimentație echilibrată și un program de exerciții fizice.


  Compoziţie2 capsule
  L-carnitină500 mg
  Crom50 µg (125%*)
  *DZR - Doza Zilnică Recomandată

  L-tartrat de L-carnitină, crom picolinat. Ingrediente inactive: învelișul capsulei (gelatină, colorant: dioxid de titan), agent de încărcare (maltodextrină), agent antiaglomerant (fosfat tricalcic).

  Produse asemănătoare

  more_vertCarnimax 2000 Pro Nutrition 20 fiole
  51,00 LeiFără TVA: 46,79 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  Carnimax 2000 Pro Nutrition 20 fioleclose

  DescriereCarnimax este un supliment alimentar energizant sub formă de fiole, pe bază de L-carnitină. Formula Carnimax crește nivelul de energie și stimulează arderea grăsimilor. Carnitina este responsabilă cu transportul acizilor grași către mitocondrii, uzinele energetice ale celulei, unde vor fi oxidați pentru producerea de energie. Carnimax îmbunătățește performanța fizică din ti..

  more_vertL-Carnitine Pro Nutrition 60 capsule
  35,00 LeiFără TVA: 32,11 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  L-Carnitine Pro Nutrition 60 capsuleclose

  DescriereL-carnitine este arzător de grăsime sub formă de capsule, pe bază de carnitină. Carnitina este un aminoacid produs de către organism din alți 2 aminoacizi, lizină și metionină. Are rolul de a transporta acizii grași în celule, unde urmează să fie consumați pentru producerea de energie. Prin urmare, carnitina este esențială pentru arderea grăsimilor și transformarea lor în energie. Suplime..

  more_vertCarnitine liquid femei Pro Nutrition 500ml
  28,00 LeiFără TVA: 25,69 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  Carnitine liquid femei Pro Nutrition 500mlclose

  Carnitine liquid este un arzător de grăsime sub formă lichidă, pe bază de carnitină. Carnitina este un aminoacid produs de către organism din alți 2 aminoacizi, lizină și metionină. Carnitina are rolul de a transporta acizii grași în celule , unde urmează să fie consumați pentru energie. Prin urmare, carnitina este esențială pentru arderea grăsimilor și transformarea lor în energie. Suplimentarea ..

  more_vertCarnitine Fx Pro Nutrition 20 plicuri x 10g
  32,00 LeiFără TVA: 29,36 Lei

  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  Mai multe detalii
  Carnitine Fx Pro Nutrition 20 plicuri x 10gclose

  DescriereCarnitine Fx este un arzător de grăsime sub formă de plicuri efervescente, pe bază de carnitină. Carnitina este un aminoacid produs de către organism din alți 2 aminoacizi, lizină și metionină. Carnitina are rolul de a transporta acizii grași în celule, unde urmează să fie consumați pentru energie. Prin urmare, carnitina este esențială pentru arderea grăsimilor și transformarea lor în ene..