Krea-Drive Pro Nutrition Creatină alcalină pH 11.5 capsule
compare_arrows0
În Stoc
Krea-Drive Pro Nutrition Creatina alcalina pH 11.5 120 capsule
Krea-Drive Pro Nutrition Creatina alcalina pH 11.5 120 capsule

  Krea-Drive Pro Nutrition Creatina alcalina pH 11.5 120 capsule


  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  0 opinii
  47,00 Lei
  Pro Nutrition
  chat
  remove_circle_outlineadd_circle_outline

  Descriere

  Creatina este unul dintre cele mai populare suplimente utilizate de către sportivi pentru creșterea performanței.

  Organismul sintetizează creatina în ficat, rinichi și pancreas din 3 aminoacizi: arginina, metionina și glicina. În medie, un organism adult deține între 80 și 130g de creatină. Prin activitatea zilnică 1-2% din aceasta cantitate de creatină este utilizată și trebuie să fie înlocuită. Înlocuirea depozitelor de creatină se face prin sinteză din aminoacizi și prin aport extern (din alimente precum carne, ouă, pește și din suplimente).

  Creatina este un element ce joacă un rol important în trasportul și stocarea energiei necesară contracțiilor musculare. Ea participă la resinteza ATP-ului prin donarea grupării fosfat din compoziția sa. Suplimentarea cu creatină ajută la refacerea rezervelor de ATP. Crește performanța sportivă în eforturi succesive de intensitate mare și durată scurtă.

  Krea-Drive este o formulă concepută pe bază de creatină monohidrată, în mediu cu pH alcalin de 11.5 care îi asigură o biodisponibilitate crescută.

  pH-UL alcalin asigură protecție împotriva mediului acid din stomac și împiedică degradarea creatinei în creatinină de către acidul gastric.

  Recomandări

  Creatina alcalină este recomandată persoanelor care doresc să își crească capacitatea de efort și astfel să susțină creșterea masei musculare.

  Aportul extern de creatină se dovedește a fi foarte util și în cazul persoanelor care mănâncă mai rar sau deloc carne și care astfel consumă o cantitate mică de creatină din alimentație.

  Contribuie la:

  -creșterea performanței fizice

  -creșterea nivelului de energie

  -creșterea în volum a fibrei musculare, datorată retenței de apă în mușchi

  -grăbește procesul de refacere după efort

  Mod de administrare

  În zilele de antrenament se recomandă administrarea a 4 capsule de Krea-Drive cu 30 de minute înainte de antrenament, timp de 6 săptămâni. În zilele de pauză se vor administra 2 capsule dimineaţa şi 2 capsule seara înainte de culcare. După 6 săptămâni se va întrerupe administrarea timp de 2-4 săptămâni.

  NUTRITIE

  Valoare nutritiva**4 caps
  Creatină Monohidrată Creapure ®3200 mg
  Vitamina C17 mg (21,3%*)
  *DZR - Doza Zilnică Recomandată

  Creatină monohidrată Creapure®, corectori de aciditate: carbonat de sodiu, carbonat de calciu; antioxidanţi: acid ascorbic (vitamina C). Ingrediente inactive: învelișul capsulei (gelatină, colorant: dioxid de titan), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu, dioxid de siliciu).