Attack 25 plicuri Scitec Nutrition
compare_arrows0
În Stoc
Attack 25 plicuri Scitec Nutrition
Attack 25 plicuri Scitec Nutrition

    Attack 25 plicuri Scitec Nutrition


    star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
    0 opinii
    73,00 Lei
    Scitec Nutrition
    chat

    Opţiuni disponibile

    remove_circle_outlineadd_circle_outline

    Attack de la Scitec este o formulă pre-antrenament pe bază de creatină.

    Conține o cantitate ideală de aminoacizi, printre care și Arginina și 5 tipuri diferite de Creatină.

    Arginina este precursorului oxidului nitric, având efect de pompare, iar împreună cu celelalte ingrediente contribuie la creșterea forței, a masei musculare și a energiei.

    Formula Attack nu conține zahăr sau calorii.


    Mod de utilizare

    înainte de antrenament sau imediat după antrenament. Pentru un efect maxim, se poate utiliza câte o porție înainte și după antrenament. Se recomandă zilnic 1-2 porții, împreună cu 400-500 ml de apă rece.

    Porția de servire: 10 g (aprox 1 cupă)
    Cantitatea per porție
    RDA%*
    Amount per serving
    RDA%*
    Vitamina B3 (Niacinamide)2,5 mg15%Folic Acid30 mcg15%
    "ATTACK STACK" Proprietary Blend

    8157 mg

    Multi-ComponentGlutamine Family Matrix520 mg
    "CREA-BOMB" Multi-Creatine Matrix5000 mgL-Glutamine, L-Ornithine, Alpha-Ketoglutarate Calcium (AKG), Pteroyl-L-Glutamic Acid
    Creatine Monohydrate, MicronTec micronized Creatine Monohydrate, Creatine Pyruvate, Creatine Citrate, Creatine PhosphateSupport Matrix637 mg
    Nitric Oxide Precursor
    (L-Arginine HCl)
    2000 mgTaurine, L-Tyrosine, Fumaric Acid, Malic Acid, Alpha Lipoic Acid, 4-Hydroxy Isoleucine, Nicotinamide
    *DZR%: Procentul din Doza Zilnică Recomandată.
    † Necesarul zilnic nu este stabilit în zona UE.

    Cherry: Creatine matrix (Creatine Monohydrate, MicronTec micronized Creatine Monohydrate, Creatine Pyruvate, Creatine Citrate, Creatine Phosphate), L-Arginine HCl, Flavoring (Cherry), Acidifier (Citric Acid Anhydrous), Taurine, L-Glutamine, Carrier (Tricalcium Phosphate), Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), L-Tyrosine, Alpha-Ketoglutarate Calcium, Alpha Lipoic Acid, Fumaric Acid, Malic Acid, L-Ornithine HCl, Trigonella foenum-graecum (Seed) 20% extract, Coloring (Carmoisine**), Nicotinamide, Folic Acid (Pteroyl-L-Glutamic Acid). 

    Cireșe: Mix de Creatină, (Creatină Monohidrată, Creatină Monohidrată micronizată MicronTec, Creatină Piruvat, Creatină Citrat, Creatină Fosfat), L-Arginină HCL, Arome (Cireșe), Acidificant (Acid Citric Anhidru), Taurina, L-Glutamină, Transportor (Calcium Trifosfat), Îndulcitori Artificiali (Acesulfame K, Sucraloza), L-Tyrosine, Alfa-Ketoglutaratul de Calciu, Acid Alfa-Lipoic, Acid Fumaric, Acid Malic, L-Ornitină HCL, extract 20% de Schinduf (semințe), Colorant (Carmoizina**), Nicotinamidă, Acid Folic (Acid Pteroyl-L-Glutamic). 


    Produse asemănătoare

    more_vertCreactiv Pro Nutrition pudra 1200g
    29,00 LeiFără TVA: 26,61 Lei

    star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
    Mai multe detalii
    Creactiv Pro Nutrition pudra 1200gclose

    Produsul Creactiv este un amestec de creatină monihidrată și dextroză (carbohidrat simplu). Este special conceput pentru persoanele cu activitate fizică intensă, a căror necesar crescut de creatină și de energie nu poate fi asigurat de către o alimentație obișnuită. Creactiv conferă energia necesară activităților fizice intense și crește performanța sportivă. Mod de administrareSe a..

    more_vertDynamite Pump Pro Nutrition 30 plicuri
    66,00 LeiFără TVA: 60,55 Lei

    star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
    Mai multe detalii
    Dynamite Pump Pro Nutrition 30 plicuriclose

    DescriereFormula Dynamite Pump îmbină ingredientele necesare pentru orice sportiv care dorește o pompare eficientă a mușchilor. Dilată vasele de sânge, crescând circulația și totodată cantitatea de oxigen și nutrienți care hrănesc țesuturile musculare, stimulând creșterea mușchilor. Mod de administrare Se recomandă un pachet pe zi, cu 30 de minute înainte de începerea antrenamentulu..

    more_vertMaximum Krea-Genic Weider 120 capsule
    126,00 LeiFără TVA: 115,60 Lei

    star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
    Mai multe detalii
    Maximum Krea-Genic Weider 120 capsuleclose

    Maximum Krea-Genic de la Weider este o creatină monohidrată cu puternic efect de pompare. Contine creatină micronizată sub formă de pastile, cu pH-ul modificat, ultimul tip de creatină realizat de către cercetătorii din cadrul Weider Nutrition. Crește forța musculară cu până la 30% și ajută la vascularizația pronunțată a musculaturii. Maximum Krea-Genic scurtează perioada de recuper..

    more_vertPure Creatine Powder Weider 250g
    50,00 LeiFără TVA: 45,87 Lei

    star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
    Mai multe detalii
    Pure Creatine Powder Weider 250gclose

    Pure Creatine Powder de la Weider este o creatină sub formă de pudră ce oferă energie imediat pentru antrenamentele intense.Recomandarea profesioniștilor: după antrenamentele intense cu până la 8 repetări pe set, amestecați o linguriță de Pure Creatine cu Anabolic Evolution și beți imediat. Reduceți consumul de cafea până la maximul 4 cești pe zi. Recomandare de folosire: -sub 90 de kg: ..

    more_vertKrea-Genic + PTK Wieder 132 capsule
    149,00 LeiFără TVA: 136,70 Lei

    star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
    Mai multe detalii
    Krea-Genic + PTK Wieder 132 capsuleclose

    Krea-Genic + PTK (acid alginic) este una dintre cele mai eficiente forme de creatina monohidrat, fiind singura creatină care nu este afectată de aciditatea gastrică. Este o creatină cu pH modificat (dublu tamponată).În plus are marele avantaj de a a fi asimilată eficient de către organism, fără să aibă nevoie de carbohidrați precum dextroza. Mod de administrare: 4 capsule pe zi, de prefe..