Creatina monohidrata Creapure Pro Nutrition capsule
compare_arrows0
În Stoc
Creatine Capsule Pro Nutrition 100 capsule x 1000mg
Creatine Capsule Pro Nutrition 100 capsule x 1000mg

  Creatine Capsule Pro Nutrition 100 capsule x 1000mg


  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  0 opinii
  32,00 Lei
  Pro Nutrition
  chat
  remove_circle_outlineadd_circle_outline

  Descriere

  Creatina monohidrată Creapure este o formulă ce dă volum fibrei musculare, crește nivelul de energie și ajută la recuperarea după efort.

  Creatina este unul dintre cele mai populare suplimente utilizate de către sportivi pentru creșterea performanței. Se găsește în mod natural în alimente precum carne, pește, ouă. Creatina este sintetizată și în interiorul organismului în ficat, rinichi și pancreas din 3 aminoacizi: arginina, metionina și glicina.

  Este un element ce joacă un rol important în transportul și stocarea energiei necesară contracțiilor musculare. Ea participă la resinteza ATP-ului prin donarea grupării fosfat din compoziția sa.

  Suplimentarea cu creatină ajută la refacerea rezervelor de ATP și crește performanța sportivă în eforturi succesive de durată scurtă și intensitate mare.

  Pentru sportivi, creatina este un element important ce ajută la creșterea forței și a masei musculare, precum și pentru creșterea performanței.


  Mod de administrare

  Creatine Capsules 1000mg: se administrează 3 porţii (3caps.) pe zi: 2 porţii cu 60 minute înainte de antrenament şi 1 porţie imediat după antrenament.

  Creatină monohidrată (CREAPURE®). Ingrediente inactive: gelatină

  NUTRITIE

  100 caps. (1000 mg)
  Valoare nutritiva3 caps
  Creatină Monohidrată (Creapure ®)3000 mg