Whey Aminos Weider 300 tablete
compare_arrows0
În Stoc
Whey Aminos Weider 300 tablete
Whey Aminos Weider 300 tablete

  Whey Aminos Weider 300 tablete


  star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
  0 opinii
  134,00 Lei
  Weider
  chat
  remove_circle_outlineadd_circle_outline

  Descriere

  Whey Aminos furnizează toți aminoacizii necesari hrănirii și creșterii masei musculare.

  Proteinele sunt de fapt lanțuri foarte lungi de aminoacizi.

  Atunci când consumăm alimente bogate în proteine, precum carnea sau ouăle, corpul trebuie mai întâi să depună efortul de a le desompune prin digestie, adică de a desface proteinele în aminoacizi, pe care apoi să îi poată folosi.

  În special după antrenament, dacă nu au fost ingerate proteine de mai mult timp, mușchii au o nevoie crescută de aminoacizi, pe care să poată să îi folosească imediat.


  Whey Aminos furnizează rapid aminoacizii necesari hrănirii musculaturii și refacerii după efort.

  Antrenamentele intense cu greutăți reprezintă un stimul pentru creșterea masei musculare.

  Energia pentru a susține aceste antrenamente intense nu vine doar din carbohidrați, ci este furnizată și de către aminoacizi.

  Adminstrarea în cantitatea potrivită a aminoaciziilor furnizați de Whey Aminos duce la utilizarea lor pentru construcția de masă musculară (sinteză proteică) și nu stocați sub formă de grăsime.

  Cu ajutorul Whey Aminos se evită un deficit de aminoacizi necesari creșterii masei musculare.


  Proteinele din care sunt extrași Whey Aminos sunt proteine din zer cu valoare biologică superioară, cu ajutorul unei metode care să nu le afecteze calitatea, care constă în descompunerea proteinei din zer în peptide (grupări de 2 sau 3 aminoacizi).

  Cu ajutorul acestui procedeu, propritățile naturale ale proteinei din zer sunt menținute, iar aminoacizii sunt ușor absorbabili de către mușchi.

  O tabletă conține 1.200mg aminoacizi de calitate PREMIUM.


  Recomandările culturiștilor profesioniști

  Whey Aminos sunt în special în perioadele de dietă, în care există o restricție alimentară, deoarece pentru a metaboliza proteinele din mâncare sunt necesari si carbohidrați. Aminoacizii conținuți în Whey Aminos sunt sub formă de peptide, care pot fi ușor absorbite în corp și fără carbohidrați.

  Aminoacizii grupați sub formă de peptide sunt asimilați mai repede decât aminoacizii individuali, iar organismul este scutit de un efort suplimentar. Aminoacizii sub formă de peptide sunt cei mai valoroși, fiind deosebit de apreciați în perioadele de slăbire.


  Recomandare pentru folosire

  6 tablete imediat după antrenament; pentru a suplimenta alimentația obișnuită, a se lua 4 tablete cu 15 minute înainte de masă cu o cantitate suficientă de lichide (în special în perioadele de dietă restrictivă).


  Ambalaj

  300 tablete


  INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

  Informații nutriționaleper 100gEchilibru de aminoacizi la 100g proteinăper 6 tablete
  Energie1549kJ149kJ
  365kcal35kcal
  Proteine80g7,7g
  Carbohidrați3,8g0,4g
  Grăsimi3,4g0,3g
  Alanină4,9g
  Arginină2,6g
  Acid aspartic10,6g
  Cisteină2,4g
  Acid glutamic16,8g
  Glicină1,9g
  Histidină1,8g
  Izoleucină6,4g
  Leucină10,5g
  Lizină

  INGREDIENTE

  95,6 g de zer hidrolizat proteic, apă, agent de separare: stearat de magneziu, dioxid de siliciu; poate conține urme de lactoză, gluten, soia și ou proteine​​.